JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοσίευση 20/01/2017, 08:40
egheiridio-tou-pneumatikou-aktivisti Η μη-βία, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται αδύναμη και αναποτελεσματική σε σχέση με την εντυπωσιακή...
Δημοσίευση 19/01/2017, 08:21
i-pandimia-tou-psematos Κάποτε είχαμε την αλήθεια και το ψέμα. Τώρα έχουμε την αλήθεια, το ψέμα, και μία πραγματικότητα...
Δημοσίευση 15/01/2017, 11:19
etsi-extisan-tis-fulakes Όλοι οι ενήλικες έχουμε μεγαλώσει σε διαφορετικές οικογένειες ο καθένας με...
Δημοσίευση 14/01/2017, 08:28
25-sumvoules-zois Η διαδρομή προς τον προορισμό δεν είναι ποτέ ευθεία. Για να φτάσουμε στο χειμαδιό ...
Δημοσίευση 11/01/2017, 08:09
ainigmatiki-anthropini-synidisi Έχουμε αναρωτηθεί ποτέ τι είναι εκείνο τελικά που, από «μηχανές», μας εξυψώνει σε νοήμονα...
Δημοσίευση 10/01/2017, 11:08
oi-epistimones-lene-oti-i-enarxi Ο Dr Paul Kelley, κορυφαίος ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, πρόσφατα ανακάλυψε ότι η πιο...
Δημοσίευση 10/01/2017, 08:43
dr-ilias-petrou Το 1935 ένας Έλληνας Ιατρός και φυσικοθεραπευτής ο οποίος ήρθε από την Αμερική όπου...
Δημοσίευση 09/01/2017, 10:10
na-eisai-o-eautos-sou Υπάρχει ένας μάγος μέσα μας, που βλέπει και γνωρίζει τα πάντα! Ψάξε Και Βρες Τον… Αυτός Είναι...
Δημοσίευση 09/01/2017, 09:46
neuroepistimones-anakalypsan Άγχος - αυτό το συναίσθημα του φόβου, της ανησυχίας και του πανικού – δεν είναι σίγουρα...
Δημοσίευση 07/01/2017, 09:52
i-istoria-tou-alysodemenou “Οταν ήμουν μικρός μου άρεσε πολύ το τσίρκο, και στο τσίρκο μου άρεσαν πιο πολύ τα ζώα. Μου...
Δημοσίευση 06/01/2017, 14:15
i-mystiki-zoi-ton-dentron Τα δέντρα κυριαρχούν στον κόσμο ως οι παλαιότεροι ζωντανοί οργανισμοί. Από την αυγή του...
Δημοσίευση 05/01/2017, 11:43
apokaluptontas-ta-mystika Η ζωή είναι γεμάτη με εμπόδια, αλλά πολλοί σοφοί του παρελθόντος έχουν περάσει από αυτές...
Δημοσίευση 05/01/2017, 09:34
pos-i-texni-allazei-tin Η τέχνη μπορεί να μας θεραπεύσει, να μας εμπνεύσει και να μεταβάλλει την χημεία του...
Δημοσίευση 05/01/2017, 09:13
esu-se-poia-syxnotita Ακόμα και στο επίπεδο των απειροελάχιστων σωματιδίων, η Κβαντική Μηχανική έχει...
Δημοσίευση 03/01/2017, 10:02
kane-to-2017-na-einai Όταν ζούμε σε ένα σύστημα που βασίζεται στην τεχνητή έλλειψη αγαθών είναι εύκολο...
Δημοσίευση 28/12/2016, 08:43
6-politimoi-logoi Οι περισσότεροι ξέρουν ότι το αλάτι μπορεί να είναι πολύ βλαβερό για την υγεία, εκτός και...
Δημοσίευση 28/12/2016, 07:26
i-pedia-enos-anthropou Πολλές φορές ταυτίζουμε την παιδεία και την μόρφωση με την εκπαίδευση και την απόκτηση...
Δημοσίευση 27/12/2016, 11:02
20-sklires-alithies Όλοι αγωνιζόμαστε. Όλοι υποφέρουμε μέσα μας. Κάθε μέρα… Ανησυχούμε. Χρονοτριβούμε....
Δημοσίευση 25/12/2016, 11:07
2016-12-25-11-07-45 Και πως μπορούμε να δραπετεύσουμε απ’ όλη αυτή την παγίδα, αφού είτε χρησιμοποιήσουμε...
Δημοσίευση 24/12/2016, 11:04
eminos-rusi Το αίμα της περιόδου θεωρούνταν η πιο ιερή ουσία στη Γη, και τώρα η επιστήμη ανακαλύπτει...

Ακόμα και στο επίπεδο των απειροελάχιστων σωματιδίων, η Κβαντική Μηχανική έχει ανακαλύψει ότι τα άτομα και τα υποατομικά στοιχεία στην πραγματικότητα είναι ενέργεια που δονείται σε κάποια συχνότητα. Οι τελευταίες έρευνες πάνω στη συνειδητότητα του ανθρώπου δείχνουν ότι η συνειδητότητα είναι ενέργεια που δονείται σε συχνότητες που μπορούν να μετρηθούν σύμφωνα με την κλίμακα συνειδητότητας.
Εσύ σε ποιά συχνότητα εκπέμπεις;

 

Ενεργειακό Φάσμα Συνειδητότητας

Ακόμα και στο επίπεδο των απειροελάχιστων σωματιδίων, η Κβαντική Μηχανική έχει ανακαλύψει ότι τα άτομα και τα υποατομικά στοιχεία στην πραγματικότητα είναι ενέργεια που δονείται σε κάποια συχνότητα. Οι τελευταίες έρευνες πάνω στη συνειδητότητα του ανθρώπου δείχνουν ότι η συνειδητότητα είναι ενέργεια που δονείται σε συχνότητες που μπορούν να μετρηθούν σύμφωνα με την κλίμακα συνειδητότητας.


Η κλίμακα συνειδητότητας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από τον Dr. David Hawkins, στο βιβλίο του “Power vs. Force” (Ισχύς εναντίον Δύναμης). Σ’ αυτό το βιβλίο αποδυκνείει ότι η συνειδητότητα, και ως εκ τούτου, κάθε ανθρώπινο συναίσθημα έχει μια δόνηση ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που δονείται η ύλη. Τα βαριά συναισθήματα όπως ο Φόβος, ο Θυμός, η Ντροπή, η Ενοχή δονούνται σε πολύ χαμηλές συχνότητες. Αλλά συναισθήματα όπως η Αγάπη, ο Ενθουσιασμός και η Ειρήνη δονούνται σε υψηλές και εξυψωτικές συχνότητες.


Από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που έχουν ανακαλυφθεί για την ενέργεια είναι ότι η ενεργειακή συχνότητα στην οποία «εκπέμπετε» μπορεί να επηρρεάσει την ενεργειακή συχνότητα αυτών γύρω σας. Για παράδειγμα, ένα άτομο που βρίσκεται στην κλίμακα στο 500, δηλαδή εκεί που είναι η Αγάπη, μπορεί να ανεβάσει 750.000 άλλους ανθρώπους σε ένα επίπεδο πάνω από το 200. Ακόμα περισσότερο, έρευνες από πολλούς επιστήμονες και Πανεπιστήμια, δίχνουν ότι δεν επηρρεάζετε μόνο άλλους ανθρώπους με τη δόνηση σας αλλά επίσης αντικείμενα και ως εκ τούτου την ίδια την πραγματικότητα σας!

Σχετική εικόνα

 

Η Ενεργειακή σου Συχνότητα Μπορεί να Αλλάξει την Πραγματικότητα Γύρω Σου

Αναρίθμητες άλλες μελέτες έχουν αποδείξει ότι ένα συνειδητό ή λογικό ον, όπως ο άνθρωπος μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα ενός πράγματος επηρρεάζοντας την ενέργεια αυτού του πράγματος. Η έρευνα του Dr. Braud αποδεικνύει ακριβώς αυτό.


Ο Dr. Braud ερευνητής στο Ίδρυμα της Επιστήμης του Νου (Mind Science Foundation) στο Σαν Αντόνιο του Τέξας έχει ολοκληρώσει μερικά από τα πιο έξυπνα και αυστηρά πειράματα ψυχοκίνησης (‘Bio-PK’) για το πώς η ψυχοκίνηση μπορεί να επηρρεάσει άλλους βιολογικούς οργανισμούς. Αρκετά από αυτά τα πειράματα τα έχει παρουσιάσει στο ετήσιο Διεθνές Συνέδριο Της Μεθόδου Σίλβα πριν λίγα χρόνια. Σε ένα, που τώρα θυμάμαι, παρατήρησε ότι οι άνθρωποι μπορούσαν να μειώσουν την ταχύτητα που πεθαίνουν τα ερυθρά αιμοσφαίρια που βρίσκονται στο εργαστήριο. Αν και η διαφορά ήταν μικρή, τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά σημαντικά και μπορούσε επίσης αυτό το πείραμα να επαναληφθεί με την ίδια επιτυχία και από άλλους επιστήμονες.


Οι σκέψεις μας και η ενέργεια μας εππηρεάζουν άμεσα ολόκληρο το περιβάλλον μας και όχι μόνον άλλους βιολογικούς οργανισμούς. Οι άνθρωποι αφήνουν τα ενεργειακά τους αποτυπώματα, θετικά ή αρνητικά, και στα αντικείμενα. Μια πέτρα στο δωμάτιο ενός αρνητικού ατόμου για παράδειγμα, δονείται σε χαμηλότερη συχνότητα της κλίμακας συνειδητότητας από μια πέτρα στο δωμάτιου ενός γκουρού.


Άλλη εντυπωσιακή έρευνα είναι αυτή του Dr. Masaru Emoto με κρυστάλλους νερού. Ο Dr. Emoto φωτογράφησε κρυστάλλους νερού, οι οποίοι παρουσίασαν εντυπωσιακές αλλαγές, ανάλογα με την ενέργεια που δεχόντουσαν είτε σαν σκέψη, είτε σαν λόγια είτε σαν συναίσθημα, ή μουσική.


Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η υψηλή ενεργειακή συχνότητα της λέξης αγάπη, απλά γραμμένη σε ένα κομμάτι χαρτί κολλημένο στο δοχείο του νερού, δημιουργεί κρυστάλλους με όμορφα σχήματα, με ωραία χρώματα και τέλεια συμμετρία.

omega-energy-2
Αντίθετα η λέξη θυμός που έχει χαμηλή συχνότητα δημιουργεί κρυστάλλους ασύμετρους, θαμπούς και χωρίς ομορφιά.

Το ίδιο συμβαίνει με τη ζωή σας


Αν σκεφθούμε ότι το σώμα μας είναι κατά το 75% νερό, και το νερό υπάρχει σε όλα τα όργανα και παίρνει μέρος σε όλες τις λειτουργίες του σώματος, αντιλαμβανόμαστε την μεγάλη επίδραση που έχουν οι σκέψεις μας πάνω του. Αυτό το γνωρίζουμε, αλλά η μεγαλύτερη εικόνα είναι ότι οι σκέψεις μας έχουν μια άμεση επίδραση σε όλα στη ζωή μας.
Τι νομίζετε ότι θα συμβαίνει όταν οι σκέψεις σας και η συχνότητα σας είναι συντονισμένες σε συχνότητες από την αγάπη και πάνω;


Η συχνότητα της ενεργειακής σας δόνησης θα τραβήξει κοντά σας συναισθήματα και φυσικές υλοποιήσεις πραγμάτων που δονούνται στην ίδια συχνότητα.


Αν η ενεργειακή σας συχνότητα είναι χαμηλή, θα έλκετε στη ζωή σας αναστάτωση και δυσκολίες. Αλλά αν αλλάξετε την ενεργειακή σας συχνότητα σε υψηλότερα επίπεδα, θα αρχίσετε να έλκεται ανάλογες καταστάσεις, πρόσωπα και πράγματα και να έχετε μια ζωή που να εξυπηρετεί τον αληθινό σας εαυτό. Η ζωή ξαφνικά θα γίνει πολύ ευκολότερη και εσείς πολύ πιο ευτυχείς.


Αν και ακόμα δεν γνωρίζουμε πως ακριβώς δουλεύει αυτό, είμαστε σίγουροι από τις αποδείξεις που έχουμε ότι δουλεύει. Και αυτό είναι το σημαντικό. Τώρα που ξέρετε ότι η ενεργειακή σας συχνότητα επηρρεάζει όλα όσα έρχονται στη ζωή σας, η μόνη σημαντική ερώτηση που θα έπρεπε να κάνετε στον εαυτό σας είναι: Μήπως η ενεργειακή μου συχνότητα με σταματάει από το να λειτουργώ σαν Μαγνήτης για Πλούτο, Υγεία και Χαρά;


Πως θα την αλλάξετε;

Πνευματικό ξεκαθάρισμα, θετικές σκέψεις, και η τεχνική οραματισμού του Καθρέφτη του Νου (από το σεμινάριο Silva Life System) με τα τρία μαγικά συστατικά της: Σφοδρή Επιθυμία – Πίστη – Προσδοκία.
 

The Silva Method

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017